Annonce

Motorhjelmsdæmpere - montering
Oprettet af: Torben Jacobsen - medlemsnr. 137 Oprettet: 07-02-2004

Beskrivelse:
Her vil jeg prøve at beskrive hvordan jeg har monteret motorhjelmsdæmpere fra Shoppen på min Toyota Carina E.
Fremgangsmåden er noget nær identisk på øvrige bilmodeller, hvis nogen skulle have lyst til at forsøge sig på deres egen bil.
Motorhjelmsdæmperne er universale og kan ses på linket herunder
 • Se motorhjelmsdæmpere

 • Her kan i se hvordan jeg har monteret mit powerlift. Jeg startede med at bore et 5mm hul Ud hvor tårnet og skærmen mødes, ligesom på billedet, og skar et 6mm gevind. Der er 2 lag, så jeg skar igennem dem begge.
  Når så bolten er monteret, mærkede jeg med en tuds, ud for bolten, oppe på skærmen, og lukkede hjelmen. Så målte jeg 23.5cm, og lavede et mærke på hjelmen, med en tuds. Der skal den anden bolt sidde i hjelmen.
  Et tip!! Det passer med at måle 85mm fra den første bolt til at holde hjelmen, og så der hvor man borer bolten i. Her borerde jeg et 6mm hul. For at få det til at holde, uden hjelmen skal bukke, da det jo er noget tyndt plade, var jeg nød til at bore et hul ud for hvor bolten skal sidde, (17mm hul) inde under hjelmen. Der har jeg så lavet en rustfri skive på 15mm i diameter, og 3mm tyk, og så sat en møtrik på indersiden.
  Efter det er lavet i begge sider, og der er sat en gummiprop i de 2 17mm huller, er det jo bare at montere støddæmperne,som på billedet.  Så er de monteret
  Så sidder de bare fint, og så spiller det jo også, ikke at skal have den stang til at sidde i vejen.


  På det sidste billede kan man også se den gummiprop jeg har monteret, for at få en møtrik på indersiden af bolten.