Annonce

Flytning af sprinkler til viskerarme
Oprettet af: Boris Hoyer Mathiasen - medlemsnr. 670 Oprettet: 09-03-2005

Beskrivelse:

En motorhjelm unden sprinklerdyser virker bare ikke her om vinteren (Og så er det heller ikke lovligt ikke at have rude vasker) Derfor ville jeg et andet system på der kunne virke fra visker armenen jeg prøvede 2 systemer nemlig et fra en Citröen BX og et fra en Peugoet 405... jeg det var det fra 405'ern der virkede bedst...

Så her kommer lige en lille guide...!


Her er så de indkøbte stumper til projektet...

4 clips reservedels nummer: 6422 22
2 Sprinklerramper til 405: 6438 60

Til en samlet pris af: 315 kr


Start med et 90 graders knæk på sprinkler slangen og brug den iforvejen eksisterende Y-deler til at splitte ved den første viskerarm! Og træk slangerne op til viskerarmene... Hvis du ikke har nok køb noget ekstra i en bil tilbehørs butik eller hent noget ved en hugger (Der er også en masse fittings!)


Her er så det der går til en viskerarm... 2 clips og en sprinklerrampe...!


Her er clipsne så monteret...! Tja... og det er mig der tager billedet ;-)


Clips og sprinklerrampe monteret...! Det ses næsten ikke...! Og det virker ved at der kommer 5 stråler med væske ind på ruden i stedet for en tåge den bliver sprøjtet på ruden som ved sprinklerdyser monteret i hjelmen...!


Her er begge monteret...! Man ser det næsten ikke...! Man kan dog ane slangen men den skal jeg lige finde en genial måde at skjule på...! Jeg bruger pt strips... men det ser sku ikke så godt ud...!


Hvis der er nogle der skulle have nogle spørgsmål er i mere end velkommen til at skrive...!

http://www.toyotaextreme.dk/medlemse.asp?medlem=670

Hygge... ;-)