Annonce

Nedlægning af viskerarme
Oprettet af: Søren Johansen - medlemsnr. 297 Oprettet: 17-03-2005

Beskrivelse:
Da der er mange der gerne vil ha deres bagvisker lagt ned og det mange gange har været oppe og vende i forumet så skal den da med under projekter. Jeg kastede mig bare ud i det og så kan i andre jo gøre brug af mine erfaringer. Min bil er en Corolla G6r.. Eller en E111 karos som nogen vil sige.. Men en G6r er jo guf for kendere..

Når Sådan ser det ud inden man går igang.


HUSK at viskeren skal stå i normal position inden du går igang..


Man åbner bagklappen og løsner forsigtig inderbeklædningen de sidder med clips pas på dem de skal alle bruges igen.


Når man har gjort dette lukker man bagklappen og vipper den lille dækplade af på visker armen og løsner møltrikken det er en 10"er.

Når dette er gjort skulle det gerne se sådan ud.. Selve visker armen kan godt sidde rimlig godt fast eller rustet fast tag derfor en boljse hammer og slå forsigtig på viskerarmen der hvor den sidder fast på motoren, Så skulle den komme fri ellers prøv med lidt rust opløser.

Når visker armen er taget af åbner man bagklappen igen og løser det hvide stik og derefter de 3 bote 2 sorte en en "guld". Når de er det tager man visker motoren ud.


Når motoren er taget ud skulle det gerne se ca. Sådan ud. Man løsner Nu de 4 skurer der holder motoren fast på selve pladen.

Når man har skilt det af skulle dette gerne komme til syne. Jeg mærker for en sikkerheds skyld op hvordan det hele sidder nu hvis der skulle gå noget galt.


Derefter tager man den lille arm af den sidder ikke særlig fast og så tager man en fladtang og trækker den lille not op den kan godt sidde lidt fast. Og sætter den lille not over i den hul modsat på tandhjuls skiven.Derefter sætter man den lille arm på (Læg mærke til at den lille arm i den afmærket ring nu sidder modsat end i starten). Smør ect. efter med lidt extra fedt så tandhjulet får det extra godt i ved de sidste 12%.


Når dette er gjort samles det det hele igen Husk at sætte din visker ned i bunden som start position.

Når det hele er samlet igen skulle det gerne så sådan ud det pynter da..Oprettet af Allan Johansen TE member 293.

Skriv evt. for spørgsmål