Annonce

Komfortmodul på Avensis
Oprettet af: Tonni Petersen - medlemsnr. 672 Oprettet: 10-03-2007

Beskrivelse:

her vil jeg prøve at beskrive , montering af komfortmodul 2, der aktiverer spejle og ruder ved hjælp af centrallåsen , direkte ved hjælp af nøglen.

her vil jeg prøve at beskrive montering af komfortmodul 2.
afsæt ca. 4-5 timer til dette.
allierede mig med min ven, claus, der er proff. til at lodde.
adskil dele , kontaktkonsol, trinlister, sparkeplade, sikringsklap, plade ved pedaler.

dørbeklædning. her sidder der 3 skruer ialt.
1 bag håndtag, ( fjern plastic ved bare at hive det ud), 1 bag vindueskontaktkonsol, ( konsol fjernes ved at der sidder en fjeder oppe ved låsknappen, og endelig en ved tankknappen, ( tankknappen fjernes først ved at vippe den ud, og oppe bag sidder en skrue.)
herefter er det bare at hive dørbeklædning af.herefter går man igang med at montere den medfølgende matrix, der fordeler strømmen til dørkontakter.igangværende lodning.her er det færdige resultat af lodning, og isolering med vulkaniserende tape.min makker i fuld gang med lodning.herefter skal der trækkes strøm fra centrallåsen.
det gøres fra stikket bag sparkepladen, højre øverste stik Pin 2 og 7.færdig resultat.der skal trækkes en konstant plus, og det gøres fra stik DB pin 16. kan ses allerøverst venstre side.færdig resultatherefter trækkes 2 ledninger orange og brun ud igennem døren, gennem gummiføring og loddes sammen med de 2 ledninger fra matrix.

så er det igang med at lave spejlfunktion.
man klipper de 2 ledninger , ca 5 cm efter kontakt og lodder henhodvis gul/grøn og blå/sort på de ledninger fra kontakt. isoleres.
så loddes grøn og blå på de ledninger fra spejlledninger man har tilbage.
det skal lige nævnes at ledninger er klippet og ikke har kontakt med originalledning mere , men nu er på 4 ledninger.
billede forklarer bedre.så er det lige før at modulet kan klikkes på.her vælger jeg at dobbelttape modulet fasther er bilen aktiveret med 3 tryk på nøglen, så nu låser den, kører spejle ind og lukker ruderne.jeg er ikke gået så meget ind på farver og instruktionen forklarer bedre de rigtige farver, det vælger jeg ikke at gøre her , det vil forvirre for meget.
vinduer kan nu fjernbetjenes med nøglen, og spejle kan køres ind når man låser.
spejle går først ud igen , når man sætter nøglen i tændingslåsen.
alt hvad dette modul gør, er noget man skal tvangstyre den til at gøre, dvs, ruderne går ikke op når man låser, automatisk.
smart nok hvis man har hund eller unger i bilen, og gerne vil have låst, så får de da ikke klemt fingrene.
jeg har en dansk instruktion, jeg selv har lavet , hvis nogen er interesseret.

TONNI PETERSEN MDL: 672.