Annonce

Håndfri i Avensis T25
Oprettet af: Tonni Petersen - medlemsnr. 672 Oprettet: 11-03-2007

Beskrivelse:
her vil jeg i grove træk, vise hvad man gør ,når man , monterer THF 25, toyota original håndfri.


selve sættet.
man starter med at afmontere, handskerum, gearknop og løfter midterkonsol op.
carbonlisten tværs over instrumentbord er kun klikket i, så bare hiv i den og løsn stikket fra selealarm

og som så mange andre projekter med strøm, batteri pol af.herefter skal beklædningen ved stolper afmonteres i begge sider.radio løsnes, ved 4 skruer.samtidig fjerner jeg instrumentering, den nederste plastikliste, tages ud, og resten giver sig selv.
jeg vælger at trække ledninger bag instrument, fra svanehals hen over instrument bord, indvendigjeg vælger at sætte antennen her, nederst i forruden.selve forstærker delen sætter jeg her bag handskerum.
så er det bare at bytte om på stik bag radioen, ifgl toyota instruktion.
man tager et radiostik ud og sætter det i telefon isostikket, og sætter stikket fra telefon i radio, samtidig er der en gul ledning i kablet fra telefondel, der skal sættes i toyota, radiostik. ret nemt.jeg vælger at købe en læderholder, der sættes i midterkonsol og i al hast fik jeg ikke lige taget et billede af svanehalsen , som jeg selvfølgelig sætter i førersiden ;-)

og her er det færdige resultat.telefonen bruger nu den ene side af originale bilhøjttaler til lyd. radioen spiller stadig svagt og vender tilbage med lyd, når man er færdig med telefonsamtale.
den originale mikrofon fra thf25 var ikke 5 potter pis værd, så jeg købte en svanehals, ved sonofon, og den virker forrygende.
Tonni Petersen MDL:672