Annonce

Maling af calipre
Oprettet af: Tonni Petersen - medlemsnr. 672 Oprettet: 07-05-2007

Beskrivelse:
Her vil jeg vise, eller beskrive, hvad der skal til , for at male calipere.
Man skal afsætte rigeligt med tid, hvis det skal være godt, adskille, rense, slibe og masser af tørretid inden man samler igen, uden at sætte fingre på.

Det vigtigeste er nok min 6 stk til venstre...LOLHer er bagbremsen skilt ad, åg og skiver bliver fjernet, selve caliperen vælger jeg at lade sidde. den er nem nok at arbejde med , når den sidder der.Her er åget helt renset op ,med stålbørste på boremaskine.Her er caliperen , helt renset op.Her er det første lag maling, på åget.Her det første lag maling på caliperen.Efter 2 lag maling, og et par timers tørretid, samler jeg forsigtigt. skiven har også lige fået lidt alumaling.For lige at sætte prikken over iét, sætter jeg et foliemærke " TRD" på.Med fælgen påLidt billeder fra de forreste calipere.Og her færdig resultat.Og til sidst med fælgen på.Alt i alt , et resultat, jeg er godt tilfreds med. det lyser ihvert tilfælde op, og det er noget folk ser med det samme.
Jeg brugte 2 dage på det, men det er nødvendigt hvis det skal være godt.
I øvrigt er det nok med en pakke foliatec fra shoppen, købte 2 ,men så har jeg en i reserve, og mon ikke den kan bruges andre steder.
TRD Mærkerne købte jeg på EBAY, 9 stk for under en 100 kr.