Annonce

Nyt frontgitter på Avensis T25
Oprettet af: Tonni Petersen - medlemsnr. 672 Oprettet: 24-03-2008

Beskrivelse:
Her vil jeg vise hvordan det kan se ud hvis man gider at skære ,spartle og lime selv.
Udgangspunkt er jo en avensis.Jeg har købt et gitter og luftindtag på ebay.de. til en ret billig penge.
Jeg køber så lige et trådnet hos bileksperten.
afmonterer chromkant og emblemskærer sprosser ud så der kun er rammen tilbage. Det er den vi skal bruge.skærer sprosser ud så der kun er selve rammen tilbage. også her skal vi kun bruge rammen.
sprosser fra gitter og luftindtag smides ud , de er ikke til mere.Derefter bliver der slebet glat i siderne af gitteret, lagt små strimler af fibermåtter i siderne af gitteret og påsmurt hærder, derefter finretter jeg med plasticpadding et par gange til gitteret er helt lige i kanterne og derefter klipper jeg trådnettet til.
Samlet løst så jeg lige kan se hvordan det ser ud.
her kan man se hvad jeg mener med fiberstrimler. i siderne af gitteret er der nogle små trekantede huller.det er der de gamle sprosser var, så der vil jo unægteligt komme en lille deform der. det er dem vi skal dække med fiber til fladen er helt lige. rettes bagefter med spartel.Her er det hjemkommen fra maler.
trådnettet sætter jeg fast med strips og limer med rudelim.
emblem og chromkant sættes påSå er det igang med at skille bilen ad.Jeg vil ikke komme nærmere ind på hvordan det skilles men er ikke så svært, og der er ikke meget plads.Luftindtaget er klikket på, ingen skruer, gitteret er klikket på og kun 2 skruer i toppen af gitteret.Det havde måske nok været nemmere hvis jeg havde gidet at skrue kofangeren af.
Billedet er lidt rystet. ups.Så er det bare at klikke det hele på og skrue  de 2 øverste skruer i , i toppen af gitteretFørEfter