Annonce

Styling af Corolla 1.3 DK del 1
Oprettet af: Carsten Petersen - medlemsnr. 46 Oprettet: 24-07-2002

Beskrivelse:
Denne del af mit projekt omhandler så styling af dytten. Det har taget væsentlig længere tid end jeg først regnede med, dels fordi pengene manglede, dels fordi der kom andre forhindringer i forløbet. Jeg har nu ventet siden sommeren 2001 med at få mit styling projekt færdig, og langt om længe, her i foråret 2002 ser det ud til at blive fuldendt.

Her ser I et billede af mit styling inden det er kommet på dytten. Det består af Universal Carcept produkter. M3skørter, Racing tagspoile, og Cup cornerspoilere og centerspoiler.

Det første af stylingen der var klar, var tagspoiler og frontspoiler. En dag hvor vejret var godt, kørte jeg op til Tommy Ohlhoff og monterede delene med hjælp fra Jan Fevre, som også var kommet derop den weekend.

Her har jeg netop monteret frontspoileren ved hjælp af disse umbracobolte, og møtrikker på bagsiden af kofangeren. På grund af antallet af fastspændte bolte, er det nok til at holde spoileren på plads, og samtidig har jeg smurt autosealer på begge flader, mellem spoiler og kofanger.


Og sådan kom resultatet til at se ud. Rimelig fedt at se på, når man ellers bare er vant til en standard front på sådan en bil. Det sjove var, da bilen skulle op ad indkørslen, Tommy´s garage er nemlig nede i kælderniveau, så bilen skulle løftes op foran, så den ikke skrabede mod jorden på vej op ad den stejle indkørsel, hehe :-)


Og her er resultatet af min nydelige tagvinge. Denne vinge er senere skyld i mit øgenavn"CorollaF1"...hvorfor mon?, hehehe!
Men godt ser det da ud, og jeg er selv 120% tilfreds med den. Det eneste minus er at jeg nu skal vaske bilen i hånden hver gang, og det kan godt være koldt om vinteren skal jeg lige love for!


Og sådan ser det så ud når man kommer kørende imod "det gule lyn" hehe!

Nu mangler jeg jo så bare at få lakeret min fronthjelm og mine skørter, grunden til at mine skørter endnu ikke at lakeret, er på grund af at de var for lange, så jeg skulle lige finde en der kunne korte dem af for mig. Fronthjelmen er ny idé, så den har ikke ladet vente på sig så længe. Men når det er sat på dytten, så vil jeg beskrive det i "del 2"!
Der vil også meget snart komme noget om mit tuningsprojekt, som ikke har gået helt smertefrit!

MVH
Carsten