Annonce

Styling af Carina E
Oprettet af: Søren J. Christiansen - medlemsnr. 164 Oprettet: 27-12-2002

Beskrivelse:

Her er bilen et par dage efter jeg købte den. Ja den er da "lidt" kedelig.


Her ses bilen som den stod da jeg fik den. Ja den en var sku kedelig, der var for meget familie bil over den. Det skulle der gøres noget ved. Så jeg søgte på nettet for at finde idéer til hvad jeg kunne gøre ved sådan en Carina E. Jeg startede med at få malet sidespejlene samme farve som resten af bilen samt dørhåndtagene. Det hjalp da lidt, men ikke nok, så gik jeg i gang med at lave mit kølergitter om. Og fik mig et par alufælge til bilen, ja det blev da bedre men der mangelede stadig noget.
Så jeg bestilte: Øjen,skygge, booster, forkofanger og booster skørter, jeg bestilte også en booster bagkofanger men den kom aldrig så jeg bygede lidt om på den org. kofanger, og så fik jeg spartlet min bagklap ud. Den har også fået en meget anderledes farve, den er blevet blålilla med marmor skær. Så der er sket en hel del med bilen siden, jeg fik den.


Her har vi min bil 3 månder efter jeg fik den jeg har fået indfarvet mine dørhåndtag samt sidespejle.Her er et billede af min bagklap efter den er blevet spartlet ud.Her er et billede mere af min bagklap efter den er blevet spartlet. Det er blevet rigtigt godt, det tog også tid at lave.Så er der kommet maling på nu mangler den lige klarlak.Så er der kommet klarlak på.Og her er rasten af bilen. Der var et par små buler i dørene samt lidt rust i bunden af fordørene, men nu er det blevet lavet.Her er et billed fra malerkabinen.Her et billed mere af bilen i malerkabinen.Ja, jeg er meget tilfreds med mit vinter projekt.Og her har vi så bagenden det er blevet rigtig godt. Nu mangler jeg bare lidt sol så jeg kan få taget et par rigtige gode billeder.Ja jeg mangler lige at få tonet min bagrude det bliver den i starten af det nye år.Så har vi fronten. Scoopet er fra en suzuki.
Jeg har monteret alu. gitter i kofangeren, scoop og kølergitter.
Jeg har bestilt tågelygter, det gjorde jeg allerede i august men de er ikke kommet endnu så jeg prøver nok at købe dem et andet sted.Lige et sidste billede af bagenden.Og så er den blevet samlet.


Det er hvad der er blevet lavet/monteret:
suzuki scoop
Booster for kofanger
Booster Skørter
16 antende i taget, den gamle er blevet spartlet ud.
Bagklappen der er blevet sat en plade i og spartlet ud.
Bag kofangeren er lavet lidt om så der nu er plads til nummerpladen.

Det mangler jeg:
17" alu fælge
Tonet bagrude
Tågelygter.

Jeg vil gerne have ris og ros så i må da gerene skrive til mig gorm@toyotaextreme.com