Bliv partner med T.E.
Hvis du forhandler udstyr, reservedele eller kan yde andre services som f.eks. malerarbejde, reparation, undervognsbehandling mm, er Toyota Extreme meget interesseret i at komme i kontakt med dig.

Hvis du kan tilbyde vores medlemmer en fornuftig rabatordning, vil vi til gengæld annoncere for dit firma her på siden. Samtidig kan du få bragt reklamer/information i vores nyhedsbreve, som løbende bliver udsendt til medlemmerne.

Kontakt Toyota Extreme

Information om Reservedels Depotet
Reservedels Depotet
Mønten 2
6000 Kolding
Tlf. 75 55 43 66
paw@rdk.dk
www.rdk.dk
Denne aftale kræver ikke
at man oplyser en kode
ved henvendelser til firmaet!

Reservedels Depotet tilbyder T.E.'s medlemmer...
Meget gode rabatter på langt de fleste varer...op til 40%. Vi har til alle bilmærker..Vi har alt fra bremseklodser til slanger og olie..
Den rigtige Castrol RS10-60 olie har vi til særdeles fordelagtige priser, eminent til tunede biler..

Varer der i forvejen er på udsalg, hører ikke under rabatordningen..
Vi sender gerne over hele landet..
Ring og få en snak...

Ved henvendelse oplyses medlemsnr. og Toyota Extreme 
Yderligere information om Reservedels Depotet
Ingen beskrivelse 
Reservedels Depotet kendetegnes ved...
Reservedelsdepotet er en autoreservedelsforretning med over 20.000 varenumre indenfor dæk, udstødning, bremsedele, værktøj samt andet udstyr.

Firmaet blev grundlagt i 1946 og er medlem af Auto-G - AUTIG. Vi importerer bl.a. Marangoni dæk, Alltech alufælge samt Faip hjulbalancemaskiner for blot at nævne nogle agenturer.

Står du og mangler dele til din bil eller overvejer du at etablere et autoværksted indenfor person- eller lastvognsbranchen, så er vi de rigtige at henvende sig til, da vi er specialister på området og altid har de bedste priser og tilbud.