Toyota Avensis T25 1.8 VVT-I SOL TTE
Årgang: 2003 - 129HK / 170NM
Tonni Petersen, medlem 672
       Vis profil
 
Motor
1.8 VVT-I 1ZZFE
Undervogn
Standard
Standardudstyr
Det er en SOL udgave, så der er en masse udstyr.
Af de fede ting kan nævnes:
Regnsensor.
Automatisk nedblænding af bakspejl.
Elektriske spejle m. varme og parkeringsmode ( drejer ind til døren)
4x elruder.
Forlygtespuler.
Varme i forruden.
2 zoners klima anlæg
Alulook interiør.
Trinlister m. alulook
Læderrat og gearknop.
Armlæn i læder.
Centrallås.
Købt hos Toyota Fredericia.
Ekstraudstyr
18 " Alufælge Originale "SETIA" Fra Toyota med originale låsebolte.
225/40/18 Continental Contisportscontact 3
Original Navigation TNS 300/310 Opdateret til 2006 udgave
THF 25 håndfri med mutefunktion og læderholder og svanehals.
Easyblink.
Komfortmodul 2. ( betjening af ruder og spejle på nøglen )
TRD "VVT-I" emblemer på forskærm.
MTEC Pærer, h7, h1, og 9006 (tågelys). alle 4350 K.
Chrome pærer i blinklys.
Calipere malet i rød maling fra shoppen, afsluttet med TRD mærker på calipere
Anthrasit velour måtter.
Xenon position fra shoppen.
Styling
TTE Frontspoiler.
TTE sideskørter.
Chromliste på bagklap.
Hjemmelavet frontgitter.
Stænklapper bag.
Originale lakerede sidelister fra faceliftmodel.
In-Car-Entertainment
Originalt med cd og de 8 højttalere, spiller fantastisk.Fjernbetjent på rattet.

Dension Gateway 100 Ipodtilslutning.

Radio opdateret. monteret en model 2006 radio.
Øvrige bemærkninger
28/12-2005.
Nu er den kommet. Monteret med nye vinterhjul.
205/55/16 91H Michelin Pilot Alpin PA2
Det er en helt fornøjelse at køre i den. Næsten lydløs.

Januar 2006.
Avensis har fået lavet en knirken i bagruden.(en styreclips til bagruden blev fjernet)Den har fået skiftet forlygter på garantien.

Februar 2006.
Avensis er på værksted idag d. 27-2-2006 for at få lavet vvt-i modul.den viser nogle fejlkoder engang imellem.Jeg bliver gladere og gladere for den bil for hver dag der går, den er fed at køre og den ser hammerfræk ud.

februar 2006.
Jeg har nu købt thf 25 til den, samt easyblink.Skal bare lige finde en dag at lave det i.

Marts 2006.
Så har jeg fået skiftet forrude og fået en ny tågelygte på.Samtidig har jeg fået skiftet vvt-i modul, for det værkstedet lavede sidstvirkede ikke ret længe ,så nu skulle der helst ikke komme flere motorfejlkoder.seneste måling er 15,3 km/pr.l

April 2006.
Idag har jeg monteret Alufælge.Samtidig har jeg monteret THF 25 håndfri i bilen og det er selvfølgelig med original læderholder og mutefunktion.Jeg fik også opdateret min TNS 300 med den nye 2006 DVD.  så nu hedder anlægget  TNS 310. Skiven er købt i england, så der har jeg sparet mange penge.

24/4-2006
Idag har jeg monteret låsebolte på mine alufælge, og jeg har monteret originale TRD emblemer pålydende "VVT-I" på forskærme over sideblinklyset.de er virkelig flotte.Jeg fik også lige monteret en svanehals til THF'en istedet for mikrofon.Der fik jeg lært mit instrumentbord at kende med alt det man skal skille ad.

06/06-06.Har idag modtaget min TTE frontspoiler fra england, skal bare lige have den lakeret i 1CO Pearlsilver.

21/6-2006.
Har idag været ude at få skiftet et styrekryds på garantien.

16/8-2006.
Så blev frontspoileren endelig lakeret , hentede den og monterede med det samme.

15/9-06.
Så har vi rundet de første 100.000km.

8/10-2006.
Jeg har idag købt et brugt frontgitter, på ebay, jeg vil prøve at bygge om til et med sort trådnet. (ligesom TTE).Så kan jeg stadig beholde chromkanten, som jeg godt kan li.Samtidig har jeg bestilt skiver,klodser og div filtre og væsker hos toyota risskov.Så må jeg lige finde en dag ,så mit lokale toyota værksted ,kan lave stort service på den.

17/10-2006.
Så fik jeg udskiftet mit armlæn. Nu er det med læder.

23/10-2006.
Så kom bilen endelig på værksted.Den fik skiftet alle 4 skiver, samt klodser,i forbindelse med et stort service. (90.000 km).Jeg har haft lidt travlt, så den havde nået at køre 104.000 km.Samtidig fik jeg sat vinterhjul på og endelig monteret det easyblink.Det er sq en fornøjelse at køre med.Ellers var der ikke rigtigt noget at komme efter.Det virker bare.Den blev serviceret hos den nye TOYOTA forhandler i byen.Og jeg må sige at mekanikeren,Theis, var både dygtig og meget flink.Det var værkførerne også, så der kommer jeg også næste gang.

6/12-2006.
108.750 Km
Så har jeg været på værksted hos den lokale TOYOTA pusher.Idag har jeg fået skiftet viskerblade, samt fået monteret optibright pærer som skulle give 50% mere lys.Jeg havde også en po 420 motorfejl.Så jeg måtte også lige have skiftet en oxygensensor.Igen ros til mit lokale TOYOTA værksted , Børge Pedersen, Næstved for god og hurtig reparation af bilen ca. 15 min.Udgift lige under 2000 ,-

27/1-2007.
Idag modtog jeg mine TTE sideskørter.Skal have dem lakeret sammen med sidelister  og et originalt frontgitter , som jeg sætter noget net eller tråd i.

7/2-2007
Har idag skiftet forreste og sideblink ud med spejlpærer, så nu er der klarglas over hele linien. (ingen spejlæg her )

14/2-2007
Motorfejl po420 igen. skal på værksted på mandag så skifter vi føler efter katalysator, og ser om det kan være den.Hvis ikke så er der kun Katalysator der kan lave denne fejl puha, den koster 7000,-Samtidig skal den også til syn på mandag så spørgsmålet er hvor meget jeg skal ofre.en vask til 59 eller 69,- HA HA

19/2-2007
Jeg var til syn med bilen kl. 11.00. det var ikke meget de gad se på den.samtidig var jeg på værksted med min motorfejl PO 420.nu mener de ikke det kan være oxygensensorerne, eller katalysator men en motoropdatering, der skal til.problemet er bare at de mangler deres tester til at gøre det med.de lånte min tester, til at nustille fejlen. mekanikeren var vild med min tester og spurgte hvor jeg havde købt den.jeg gav ham et link, hvor han kunne købe den.ydermere har jeg modtaget mit komfortmodul 2, der fjernbetjener vinduer og spejle på nøglen over centrallåsen.skal bare lige finde en dag at lave det i. det er en sag der tager omkring 4-5 timer.

8/3-2007.
Så fik jeg endelig sat det komfortmodul 2 i.Det er ren fornøjelse, at lukke spejle og ruder med tryk på nøglen.Det tog ca. 5 timer, en masse skulle skilles og der skulle 22 lodninger til.ingen strømtyve her. !!! FØJ En speciel tak til min makker i karateklubben, der er helt fantastisk til at lodde.Så tak Claus Mølgaard.Jeg skilte bilen, styrede diagram og samlede igen.For satan jeg glæder mig til at blære mig foran min bror´s golf 5 GTI Turbo.

4/4-2007.
Idag var jeg til stort service, bremserne er lige blevet skiftet for 15.000 km siden så dem blev der ikke pillet ved.Der blev skiftet tændrør, olie og filter, samt blev kølervæsken udskiftet til longlife.Der var også gået en pære i det midterste bremselys, ved bagrude.Motorjustering/test blev ikke lavet da der stadig mangler en tester på TOYOTA.Samtidig fik jeg nævnt ordet aircon, og theis på TOYOTA sagde at han lige ville sætte aircon apparatet på, så stod den og passede sig selv...Men den havde lidt svært ved at lave kulde derude, så han mente der var en fejl på anlæget. han prøvede at lokalisere fejlen, men måtte opgive på grund af tidspres.Da jeg kørte derfra virkede det fint, gav kulde nok til at jeg fik kolde fingre , når jeg holdt hånden for.Så om den har fået et komplet aircon service er jeg lidt usikker på.Så jeg har lidt hængepartier på toyota, 1. aircon, virker det optimalt.? ...det mener jeg.2. fejl po420. tester mangler. (bare det ikke er en ny katalysator)3. Sidelister, nu må jeg se at blive færdig med det gitter.men igen, de er forbandet flinke og rare derude på TOYOTA, og man bliver altid behandlet godt.Service 120.000 km ( uden bremser ) Pris 2300,-

4/4-2007.
Jeg har vundet en auktion på EBAY, pålydende en original chromliste til bagklap.Jeg vandt den ikke første gang, der gik den for 70 euro, men han havde 2 stk så jeg bød på den anden.Den vandt jeg for...6 Euro ( 42 dkr) sikken et tab for ham, da han åbenbart havde håbet at den gik for en højere pris. så med forsendelse til Dk og købspris, står den mig i ...187 Dkr.   Fedt at vinde , når det er så fantastiske priser.

15/4-2007.
Chromlisten er kommet og allerede monteret.Alufælge er kommet på, så nu ligner det en bil igen.

24/4-2007.
Nummerpladerammer fra shoppen er kommet og monteret.tekst : " Toyota Avensis- 112% Kvalitet"

5-6/5-2007.
jeg har de sidste 2 dage renset,slebet,renset og malet bremsecalipere med folia-tec maling fra shoppen. det er virkelig noget der ser godt ud, men sikken et arbejde.Satte prikken over iét ved at afslutte med at montere TRD mærker på caliperene.

23/7-2007.
imorgen skal bilen afleveres på værkstedet. jeg skal have ny motorblok, samt en ny katalysator.det hele udspringer af den motorfejl, de har rodet med et par gange. det viste sig at der åbenbart løb for meget olie igennem katalysator, så den konstant viste fejl, derfor en ny katalysator. ..men olieén måtte jo komme et sted fra, derfor blev jeg sat på en olietest, ( jeg har flere gange sagt at den brugte for meget olie ) testen viste at den brugte 1 liter pr. 1000 km og værkføren mente heller ikke at det var holdbart, derfor satte han noget iværk.Grunden kan være at min model er en af de første der kom til landet af T25ér, derfor har der nok været nogen af de motorer tilbage fra den dårlige årgange af 1ZZFE motorer. nu får jeg en ny blok, der skulle være flere smørekanaler i. og så satser jeg på , at det med motorfejl er et overstået kapitel.

25/7-2007.
så kom avensisén hjem. den har fået ny motorblok og katalysator.blokken er en ny type med ekstra smørekanaler, så den skulle ikke begynde at slide af olien igen.samtidig fik jeg skiftet koblingen og udrykkerleje, samt repareret mit klimaanlæg,nudet hele alligevel var adskilt, så sparer jeg det senere , i det lange løb.Gearkasseolien er skiftet samtidig med.derudover købte jeg et par nye måtter i velour, samt lakstift og polermiddel.har nu kørt 131.247 km.Igen er det Toyota v. børge Pedersen/ Næstved der har lavet bilen.det er fantastisk rare folk, der ved at det er mit lille barn, de har med at gøre.De er meget observante på at råde en og finde fejl der evt. kunne komme.Gode til rådgivning, og specielt jimmy og hamid der har gjort alt for at den skulle blive klar og helt perfekt, til tiden.

27-28/7-2007.
Har nu brugt 2 dage på at polere bilen igennem.nu er den fuldstændig perfekt og glat i lakken.men det tager også lidt tid, hvis man gerne vil fjerne alle tjærepletter og dyr.

7/9-2007.
Nye dæk kommet fra daekonline.bestilt onsdag kom fredag. fantastisk hurtigt.Bridgestone RE 050A 225/45/17Pris: 4038 kr.

14/9-2007.
Lille service hos Børge Pedersen/Toyota Næstved.Samtidig blev de nye RE 050A sat på.Km: 136.112   Pris: 3328 kr Mine TTE sideskørter er kommet nymalet ,sammen med gitteret, men jeg har ikke tid til at sætte det på, da jeg er ved at renovere mit hus.

14/2-2008.
Stort service er udført hos Børge Pedersen, toyota Næstved.Bremserne var som de skulle være, ingen nævneværdige udskiftninger.Viskertrækket er der en smule slør i , viskeren banker nogen gange på stolpen, Jimmy fra toyota udbedrede den banken ved i første omgang at skifte selve viskeren.så må vi se hvornår den igen banker på stolpen, så må den have et nyt viskertræk.VVTI-modulet laver nogen gange en periodisk fejl. det er meget kort fejlen er der, den slukker selv for motorlampen igen.spørgsmålet er så om det er nødvendigt at gøre noget ved.det må tiden vise.KM: 151.153  pris: 3493 Kr.

20/3-2008.
25.000 kørte km med den nye motor, og den bruger ikke en dråbe olie.samtidig har jeg bestilt TTE håndbrems og gearknop.leder stadig efter en god sænkningsundervogn.

24/3-2008.
Så fik jeg endelig limet og monteret mit hjemmelavede gitter og liftindtag.

25/7-2008.
lille service. intet nævneværdigt. Klodser hele vejen rundt.
Igen Toyota Næstved, super værksted.Pris ca: 3800.

18/10-2008.
Viskertrækket er blevet skiftet. der var slør i så det bankede på stolpen.
købt på ebay for 500 kr med viskermotor komplet.
Vinterdæk er monteret.

10/12-2008.
Stort service. 180.000 km.
Intet at komme efter. bilen virker perfekt. pris 4300 kr.
Eneste minus er en tågelygte som de ikke kunne justere, så den må jeg hellere skifte.
Har heldigvis et sæt at ligge som jeg købte billigt på ebay.

2/3-2009.
Avensis har været til syn idag, self. ingen anmærkninger.

18/4-2009.
Tågelygter skiftet, samt er der monteret MTEC Super White 4350k i fjern,nær og tågelygter.

23/4-2009.
Monteret TTE sideskørter, som jeg har haft stående i over et år.
Valgte ikke at lime dem på, da de i forvejen bliver holdt af 10 bolte og 6 clips.
Så kan jeg altid tage dem af igen ,hvis jeg vil skifte tilbage eller sprøjte rustbehandling bag dem.
Endelig fik jeg også monteret min Dension Gateway ipod tilslutning.
jeg valgte at montere den, "the knudsen way".

20/5-2009.
Lille service udført hos toyota Næstved, og Aircon fik service samtidig. Jeg fik renset anlægget med belladd samtidig med, så nu dufter der godt igen. samtidig blev min V-rem skiftet, den gamle var lidt mør. pris for hele herligheden 3850 kr.

6/12-2009.
Radio udskiftet til en 2006 model. mp3.

5/2-2011.
originale sidelister fra facelift modellen indkøbt og på vej til maler.

16/2-2011.
Nysynet idag...uden anmærkninger.
Dog måtte jeg lige ofre 8 nye clips til dækplader under motoren, de var lidt løse idet.
Pris for syn 499,- pris for clips 130 ,-.
Det er da til at overkomme.

10/4-2011.
Hele weekenden er gået med at vaske, pudse, polere bilen for at forberede lakken til montering af mine lakerede sidelister fra facelift modellen.
Sommerhjulene blev lige monteret samtidig med.
Autoglym voksen gør et fantastisk arbejde.

04/05-2011.
km: 261.000
Idag, har jeg skiftet tændrør, olie og filter, luftfilter, pollenfilter, samt viskergummi.
Samtidig smed jeg lige en airconrens gennem kabinen.

22/3-2012.
Km: 289.950
Ny starter er idag monteret. den gamle skreg som en kvinde , der føder en sofa, og i perioder virkede den overhovedet ikke.
Starter ( DENSO 1.3 KW ) købt på E-bay til 1400 kr.
I weekenden skal jeg skifte pærer ved sædevarme kontakter, den ene er sprunget.
Samtidig skal jeg montere RDS antenne og TMC modul til min navigation, TNS 310.
Plastik dækslet over batteri er knækket, så det bliver også lige skiftet.
De sidste reservedele er købt hos Carsten fra Toyota Risskov.
Der har de altid et godt tilbud til dig.

24/3-2012
Km: 290.152.
Hele motorrummet er blevet vasket og shinet idag.
Hold da op med skidt, der kommer over vinteren.

29/4-2012
Km:294.013.
Brenserskiver malet og mine nylakerede Setia 18" monteret.
Nøj hvor er de flotte. Malet hos Næstved Pulverlakering. Pris 1480 kr.
Andre folks kommentarer

 Kasper Toft-Laursen, d. 23-07-07 kl. 10.31
   Hej Tonni Den ser altså godt ud. Det glæder mig, at du stadig er så glad for den. Hilsen fra ham der solgte den til dig.  
 Pia C, d. 05-06-07 kl. 22.10
   Fed idé med de kalibre! Tror også den bliver fin med skørterne ;o) 
 Tonni Petersen, d. 07-05-07 kl. 20.29
   jo, det gør jeg... den skal jo helst være perfekt. 
 Tommy Christian Petersen, d. 07-05-07 kl. 19.54
   Fed dyt du har der men du bruger også mange timer på den gør du ikke. 
  

      
Kommentarer kan slettes direkte på denne side, hvis du først logger ind i medlems-sektionen