Toyota Supra 2.8 GT
Årgang: 1986 - 170HK / 235NM
Stefan Hansen, medlem 629
Vis profil
 
Motor
Undervogn
Standardudstyr
Bilen er helt standard, så der kommer ikke til at stå ret meget her endnu ;-) Måske komemr der noget han ad vejen
Ekstraudstyr
Styling
In-Car-Entertainment
Øvrige bemærkninger
Der er en lille fejl med bilen, motoreren virker ikke helt, så den skal jeg lige have fikset før der kommer plader på, så skal leve med corollaen lidt endnu, men forhåbentlig ikke for længe ;-) Glæder mig MEGET til at komme ud og køre i den ;-)
Bilen er renoveret for ca. et år siden, så den ser ikke så slem ud ;-)

Opdatering d. 21-8-2004

Tjae, det tog sq en del længere tid at få liv i den igen end jeg havde regnet med. Den motor der sad i var for dårlig til at jeg gad reparere på den, så jeg købte en god motor med lavt kilometertal af Lasse Sell. Den har jeg så skiftet plejllejer, tandrem, oliefilter lidt pakninger og remme (og sikkert også nogle andre ting jeg har glemt). Det har taget forbandet lang tid fordi jeg havde nogle problemer med at få remhjulet af, men her til aften fik jeg startet motoreren op igen. Der er dog ikke kommet udstødning på endnu, fordi jeg skal have svejst mit forrør, så der ender ud i 2½" så det passer til mit 3" rustfrie udstødningssystem ;-)

Ja, jeg var jo så dum at køre i grøften med den så nu er den total smadret :-(
Men jeg har fået en ny sort magen til bare 4 år ældre som har fået skiftet motor (den fra den grå. motoreren har siddet i 4 biler nu, så man kan vist godt sige at den har prøvet lidt af hvert ;-) ) Jeg regner med at jeg skal have lavet rusten i den og malet den til sommer, så den kan blive fin til ESM2005 til sommer. Billeder kommer om en måneds tid når der er kommet sommerhjul på igen ;-)
Andre folks kommentarer