Toyota Supra 2.8 
Årgang: 1986 - 177HK / 225NM
Betina Andersen, medlem 843
Vis profil
 
Motor
Undervogn
Standardudstyr
Udstyr:
Momo sportsrat, tårnstiver, 18" Kosei fælge, k&n filter, onetwo-pipe udstødning og pace setter bananmanifold, grønt neon underbody-kit. 85 mm sænkning for, 35 mm sænkning bag. Viperalarm. c-lås. Startspærre.

Standard automatgear, digital instrumentering, elruder.

Bilen blev til Sonids somertræf 2003 målt på Bosh Accelerations rullefelt til 177 hk på motoren samt et moment på 225. Kun 4 hk fra klubbens mkII-powerpokal *suk*.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

d. 20/12-04: Tro det eller ej. Nu lykkedes det faktisk at få fælgene hjem til den. De ser bare SÅ godt ud, og jeg glæder mig til de kan monteres til foråret. Lige nu er de lagt i vinterhi på loftet. Desuden er der kommet lidt seriøs lyd i bagagerummet, men det må vi vise frem til træf, det kommer der ikke billeder af her.

d. 19/7-04: Så er listerne og dørhåndtagene indfarvet og monteret igen. Det ser faktisk rigtigt godt ud! Det lykkedes ikke at få Wolfrace fælgene hjem til den. Jeg måtte også opgive at få den Barracudafælg jeg havde forelsket mig i hjem i den rigtige størrelse, så nu har jeg bestilt en fælg fra Kosei, så bliver det spændende om det skal lykkes denne gang!

d. 26/5-04: Efter et mindre uheld med mine OZ fælge er bilen igen klodset op. Fælgene er kasseret, og 4 nye er bestilt. Det skal nok blive godt. Der er nu monteret sportsgitter i fronten, og det sorte plastikgitter, som sad der i forvejen er smidt laaangt væk! Så er der indkøbt M3 skørter. Så må vi se hvornår jeg tager mig sammen og får dem på bilen. Desværre bliver den ikke køreklar inden DHB i år :o(

d. 24/2-04: Så kom den endelig og langt om længe hjem fra pladesmeden! Og det er jo næsten en helt ny bil der er kommet hjem ;o) Så nu skal den bare pudses af og samles helt færdig så den er klar til forårets træf!

d. 8/10-03: Så fik jeg langt om længe nye fælge! 17" OZ lakeret i mørkegrå. De kommer dog først på bilen til foråret.

d. 28/7-03: Så sker der sQ noget!! Nu er bilen sendt afsted til pladesmed! Når den kommer hjem er alt rust lavet, bilen har fået komplet omlakering og motorrummet har fået samme farve som bilen! Og ja, den skal selvfølgelig være gul igen! Og så bliver gearkassen langt om længe skiftet!

d. 17/3-03: Så har den fået KYB fjedre (35mm sænkning) og dæmpere.

d. 11/12-02: Der ligger et sæt nye lister klar. Så nu mangler jeg bare at mekanikeren/pladesmeden får tid til mig... Jeg håber den kan få sat spoileren på samtidig, og forhåbentlig bliver motorrummet gult ligesom resten af bilen i samme omgang (lige nu er det rødt...)!

d. 4/11-02: Så bliver bulen rettet ud, men rusten må vente lidt endnu.

d. 4/10-02: den fik skiftet baghjulslejer, bremseskiver og klodser. I uge 41 er det slut med huller i udstødningen og jeg får en ny manifold på.
Ekstraudstyr
Styling
In-Car-Entertainment
Øvrige bemærkninger
Man kan jo ikke lade være med at holde af det gamle skrammel!
Andre folks kommentarer